In deze “turbulente” tijd,  worden huizenverkopers overladen met belangstelling. Juist in deze tijd is een aankoop specialist daarom vaak zeer gewenst.  Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en zo nodig bepalen we samen een eventueel bod.

Wilt u verbouwen, dan berekenen wij voor u de bouwkosten. We maken  een waardebepaling van het huis na verbouwing en kunnen  u adviseren bij het doen van een bod

Wat doet een aankoopspecialist?

Een aankoopmakelaar inschakelen kan je in vele gevallen helpen. Alle expertise die u zelf niet hebt op het gebied van een huis kopen, worden aangevuld door de aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de tijd dat hij werkzaam is. Ook is het belangrijk dat hij zich niet door emoties laat leiden maar dat hij zakelijk naar de woning kijkt. Hij ziet dingen die u misschien over het hoofd ziet en helpt u met het maken van een verstandige keuze. Uiteraard neemt de aankoopmakelaar u ook alle juridische en administratieve werkzaamheden uit handen. Een aankoopmakelaar inschakelen is in de meeste gevallen dan ook een verstandige keuze.

Wat kan ik voor u betekenen?

  • Een aankoopmakelaar heeft meer kennis en ervaring in onderhandelingen
  • Een aankoopmakelaar behoedt u voor verrassingen en voor het kopen van een ‘teleurstelling’
  • Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en blijft zakelijk
  • Een aankoopmakelaar neemt u de juridische en administratieve rompslomp uit handen

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten