MPK

Stein

Bij de verkoop van ons huis was de eerste stap het maken van de foto’s. De tips die wij kregen hoe het beste te presenteren.  De foto’s zorgden er wel voor dat we begonnen te twijfelen of we wel zouden verkopen. Maar één maal de stap gezet, was er een snelle, duidelijke planning. En binnen één week waren de bezichtigingen een feit.

Een, vooral, korte spannende tijd . Wij zijn enorm dankbaar voor de professionele aanpak van Mert-K bij”ons” project. Wat heeft geleidt tot een snelle verkoop met een uitstekende afhandeling en ook een perfecte begeleiding vóór de definitieve beschrijving van het huis een feit was.

Roger!! Chapeau!!!

Nick en Nyssa

Sibbe

Roger van Mert-K heeft ons ontzettend goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning! We zijn heel erg tevreden over zijn deskundige advies en door zijn hulp is het zeker een succes project geworden. Zeer tevreden over de goede service! Wij raden het aan om altijd de hulp van een aankoop makelaar in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat je een stuk minder stress ervaart in een tijd waarin er zoveel zaken op je af komen. Het is het zeker waard!

Roger bedankt voor alles.” – Nyssa van Leersum & Nick Herben

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten