Over dit project

Synergie in een project!

Ontwerp; Roger Meerten/Franco Kamps

Ontwerp, project management, en budget control.

KampsVanBaar advocaten was eerder gevestigd in een traditioneel kantoor, met kleine kamertjes in oud engelse stijl. Dhr Kamps wenste het advocatenkantoor een update te geven. Aangezien er een oud bankgebouw beschikbaar was in dezelfde straat was de keuze snel gemaakt. Het bankgebouw was gedeeltelijk verhuurd. Mert-K is in onderhandeling gegaan met de huurders met het doel deze te herplaatsen in het oude kantoor. Hierdoor was het mogelijk om het bankgebouw volledig te herontwikkelen naar KampsVanBaar advocaten 2.0.

Gezien de constructie van het gebouw, blauw beton,  staat er een solide constructie. Doordat Roger Meerten ook mede verantwoordelijk was voor het ontwerp is het ontwerp zoveel mogelijk ingepast in de reeds bestaande bouwstructuur. Na de ontwerp fase heeft Mert-k de gehele bouw begeleid. In samenwerking met Rikon bouw service. Deze aannemer staat bekent om zijn hoge mate van afwerking en zijn “Open Mind”. Hij zal al het mogelijk doen om de wensen van de ontwerpers uit te voeren.

Door gebruik te maken van db remmende materialen, o.a.plafonds en glas wanden is er in het kantoor geen geluids-doorslag naar andere gelegen ruimtes. Zo blijft de Privacy van cliënten gewaarborgd. De Bankkluis is wederom in gebruik maar nu als bibliotheek.

Mert-K/R.Meerten is ook verantwoordelijk voor het interieur ontwerp.

 

 

 

 

 

Specificaties

  • Opdrachtgever KampsVanBaar Advocaten
  • Ontwerp Roger Meerten / Franco Kamps
  • Uitvoering Rikon Bouwservice
  • Interieur Workbrands Eindhoven

Before

After

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten