Specificaties

 • Status Te koop
 • Vraagprijs € 374.000
 • Adres Hemelrijkstraat 16
 • Plaats Sibbe
 • Type woning Half vrijstaand
 • Woonoppervlakte 160m²
 • Perceeloppervlakte 1375m²
 • Bouwjaar 1933
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 8
Neem contact op

Te koop: 

 Deze woning wordt u aangeboden door Mert-k Makelaardij

 

===VOL===

De eerste bezichtigings ronde is helaas vol.  Wenst u op de reserve lijst te komen staan, stuurt u ons een mail met kenmerk H16S reserve lijst!!

Op een schitterende locatie, in een zeer rustige, kindvriendelijke omgeving aan de rand van het kerkdorp Sibbe, is deze prachtige half-vrijstaande woning gelegen. De woning is in 1933 gebouwd en goed onderhouden, maar dient inmiddels wel te worden aangepast aan deze tijd. De totale woonoppervlakte bedraagt 160m² en het geheel is gesitueerd op een perceel van 1375 m².

Voldoende ruimte dus voor al je tuinambities. Plant je eigen groenten en tomaten en bak je eigen Limburgse vlaaien met het fruit van jouw eigen hoogstam fruitbomen.

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal met originele lambrisering en tegelvloer [15 m2]. In de hal is de trap naar de eerste verdieping en een deur die toegang geeft tot de ruime droge kelder met stahoogte [23 m2]. De deur rechts geeft toegang tot de ruime, lichte woonkamer [31 m2] met 2 schouwen en gashaard. Deze zijn uiteraard te vervangen door b.v. een houtkachel. Aan de achterzijde bevindt zich de tuingerichte keuken [13 m2]. Vanaf de keuken is ook de tuin bereikbaar. Grenzend aan de keuken is het toilet en de douche gelegen.

Eerste verdieping:

Vanuit de hal lopen we via de originele trap naar de eerste verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. Respectievelijk 16,5 m2, 11,5 m2 en 9 m2. Wat opvalt zijn de vergezichten vanuit de ramen.

Tweede verdieping:

Volgen we de vaste trap naar boven, dan komen we op de ruime woonzolder met een nokhoogte van +/- 4,5 meter. Wat opvalt is de mergelmuur die tot de nok hoogte doorloopt.

Tuin:

Via de achterdeur komen we in de tuin. Deze geeft toegang tot de stallen [samen 31 m2]. Ook staan er nog diverse opstallen die hebben gediend als kippenhok en berging etc.

Bijzonderheden:

-de woning is inmiddels rondom voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas

Wie wil er niet landelijk wonen wonen met een fruitwei en een moestuin. In een groot woonhuis dat gedeeltelijk is opgetrokken uit mergel, een grote woonkamer met een gedateerde keuken maar daarbij een ruime droge kelder. Met zicht op de uitgestrekte landerijen waar alleen de schapen af en toe langskomen. In de verte zie je iemand de hond uitlaten. Toch woon je niet in de “middle” of niets, maar aan de rand van het lieve kerkdorp Sibbe met een actief verenigingsleven, denk aan Harmonie St Rosa, de voetbalclub en natuurlijk de carnavalsvereniging “De Böschule” en de alom bekende basisschool Heilig Hart.  Op loopafstand zit je in het gezellige Valkenburg. Stap je in de bus of auto ben je in 15 minuten in Maastricht. Voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser of wandelaar, is Sibbe de uitvalsbasis voor mooie fietstochten of wandeltochten door het heuvelland

 

 

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, en voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.  Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor eventuele verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf op te meten of dit te laten doen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de evt gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten