Specificaties

  • Status Verkocht
  • Adres Leugaruwe 3K
  • Plaats Maastricht
  • Type woning App. verdieping 7 van 7
  • Woonoppervlakte 77m²
  • Bouwjaar 1992
  • Aantal slaapkamers 1 tot 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal kamers 4
Neem contact op

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij.

Wonen met uitzicht!

In het stadsdeel Malberg bieden wij aan dit moderne appartement. De moderne stijl in combinatie met de warme kleuren en materialen, maken dat dit appartement een gevoel van rust uitstraalt. Het appartement is gelegen op de 7de van 7 verdiepingen. Oorspronkelijk een twee slaapkamerappartement dat door de bewoners verbouwd werd naar één ruime slaapkamer met een open werkplek.

Malberg heeft een groot aanbod van winkels. Het openbaar vervoer zorgt voor snelle verbinding van en naar het centrum van Maastricht.

Indeling:
De entree van het complex geeft toegang tot de lift naar de zevende verdieping.

Bij binnenkomst komen we in de ruime hal, met aan de linkerzijde een kast met schuifdeuren, waarin [verborgen] de wasmachine en droger zijn geplaatst. We vervolgen onze weg links richting de badkamer. Deze is voorzien van een moderne wastafel en kraan inclusief een royale walk-in shower.

We vervolgen onze weg rechtdoor. Aan de rechterzijde bevindt zich de woonkamer en links de slaapkamer. Wat opvalt, zijn de kamerhoge deuren en de geïntegreerde verlichting die op speelse wijze zijn ingebouwd.

De ruime woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en mooie uitzichten, zoals b.v. de Sint Pietersberg. Grenzend aan de woonkamer is de moderne open keuken met apparatuur.

De hal geeft toegang tot de slaapkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich een royale ingebouwde kledingkast. In de hal bevindt zich tevens het toilet. De combinatie van de tegel en de antieke eiken visgraat vloer zijn zeer sfeervol.
Vanuit de slaapkamer geniet men tevens van mooie vergezichten.

Op de begane grond bevindt zich een berging voor e.v.t stalling van fietsen.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1992
VVE bijdrage woning 2024: € 190,-per maand
Verwarming en warm water: cv-ketel
Energielabel: B

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, en voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor eventuele verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf op te meten of dit te laten doen.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de eventuele gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten