Specificaties

 • Status Verkocht
 • Adres Secretaris Bootenplein 10
 • Plaats Stein
 • Type woning Vrijstaand
 • Woonoppervlakte 120m²
 • Perceeloppervlakte 505 m2m²
 • Bouwjaar 1966
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 7
 • Aantal garages 1
Neem contact op

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN!

Vind het nog maar, een degelijk gebouwde ruime vrijstaande woning met veel daglicht op een hoekperceel met een grote tuin en eigen oprit. En dan ook nog gelegen in een rustige woonomgeving op 5 minuten lopen van het winkelcentrum.

Als de poort achter de auto sluit komt u in de ruime tuin met veel privacy. De vrijstaande garage met elektrische poort is ruim van opzet. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.

Indeling:

De voordeur geeft toegang tot de ruime hal, waar zich het toilet bevind en de trap naar de eerste verdieping. Via de hal komen we in de grote woonkamer met open keuken, in totaal een oppervlakte van 40 m2. Via de keuken komen we in de bijkeuken, 10 m2 en de trap naar de ruime droge kelder  14 m2.

Eerste verdieping: Via de trap komen we op de eerste verdieping. De ruime hal geeft toegang tot de slaapkamers, Badkamer en het balkonnetje. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 is 15,5 m2, slaapkamer 2 is 11,5 m2, slaapkamer 3 is 7,5 m2 en slaapkamer 4 is 8,5 m2. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten, deze kunnen naar behoefte worden verwijderd. Het pand beschikt gedeeltelijk over rolluiken.

Kelder:

In de bijkeuken is de trap naar de proviand kelder, waar de cv ketel staat.

Tuin:

De tuin is een oase van rust. De groene hagen zorgen voor veel privacy. Over het terras is een moderne overkapping gemonteerd.

Bijzonderheden:

-De woning is voorzien van airco met een warmtewisselaar

-12 zonnepanelen

-Ruim overdekt terras

-Winkelcentrum op 5 minuten lopen

-Uitvalswegen op korte aftand

-Maastricht en Heerlen op 15 minuten autorijden

In het hart van het grensoverschrijdende Rivier Park Maasvallei, ligt de gemeente Stein. Een waar wandelen en fietsparadijs en voor velen een nog te ontdekken stukje Zuid-Limburg, waar je even weg bent van alle drukte. Stein is authentiek, veelzijdig en verrassend en onderscheidt zich door zijn eigen unieke, stille belevingswereld binnen het drukbezochte Zuid-Limburg.

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.  Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf opmeten of dit te laten doen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de evt gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten