Specificaties

 • Status Te koop
 • Vraagprijs 295.000,-
 • Adres Brandstraat 17
 • Plaats Sittard
 • Type woning Bovenwoning
 • Woonoppervlakte 229m²
 • Perceeloppervlakte 125m²
 • Bouwjaar 1900
 • Aantal slaapkamers 3 tot 5
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 8
Neem contact op

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-k Makelaardij.

Te koop:
Buitengewoon royaal karakteristiek appartement/bovenwoning met achterhuis, centraal gelegen in de driehoek Maastricht, Heerlen en Roermond. De woning is destijds met zorg ontworpen, waarbij ook het interieur is voorzien van unieke ontwerpdetails.

Het appartement bestaat uit drie verdiepingen met grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht toetreding.

Mogelijkheid tot het realiseren van een ruim open dakterras van 27 m2 met mooi uitzicht!

Hal/entree:

Via het portiek komen we in de hal. De hal geeft toegang tot de eerste verdieping en het achterhuis.

Eerste verdieping:

We volgen de wenteltrap naar boven en komen in de centrale gang van het woongedeelte. Aan de voorzijde is de woonkamer [+/- 27 m2] Aan de achterzijde is de traditionele eetkamer/keuken [+/- 24 m2]. De eetkamer wordt gescheiden van de keuken door een bijzonder ontworpen wandmeubel, die aan de eetkamerzijde is afgewerkt in houtfineer en aan de keukenzijde in formica. Via de buitendeur bereiken we het terrasje inclusief entree naar het achterhuis. In de centrale hal is ook toegang tot het toilet.

Tweede verdieping:

Terug in de centrale hal nemen we de oorspronkelijke houten trap naar de tweede verdieping. Vervolgens komen we bij de badkamer en slaapvertrekken. De badkamer is voorzien van bad, douche en wastafel. Er bevinden zich drie slaapkamers op deze verdieping. Slaapkamer 1  [ 19 m2], slaapkamer 2  [ 13 m2] en slaapkamer 3  [ 9 m2].

Derde verdieping:

Door eenzelfde houten trap bereiken we de derde verdieping c.q. zolder [40 m2]. Deze ruimte is uitzonderlijk ruim en is reeds voorzien van twee kamers. De aanwezige vide [20 m2] zorgt voor nog meer ruimtelijk gevoel.

Achterhuis:

Het achterhuis is een multifunctionele ruimte van twee verdiepingen. De begane grond [ 27 m2] heeft een verharde vloer en is voorzien van een natte cel. De eerste verdieping [ 27 m2] voelt warm aan en is voorzien van een laminaat vloer.  Deze ruimtes zijn o.a.uitermate  geschikt voor een atelier of een rustige ruime thuiswerkplek.

Kelder:

De kelder [53 m2] op stahoogte is droog en opgeruimd.

Overige informatie:

-De woning ligt in het midden tussen de markt en het station.

-Voorzien van kunstof kozijnen met dubbel glas.

Omgeving:

Sittard is een historische, maar vooral een gezellige winkelstad. Op de markt zijn er tal van gezellige cafés en restaurants.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Een garagebox huren gelegen achter de Steenweg behoort tot de mogelijkheid!

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.  Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf opmeten of dit te laten doen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de evt gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten