Specificaties

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs € 238.000
 • Adres Gladiolensingel 19
 • Plaats Geleen
 • Type woning Tussenwoning
 • Woonoppervlakte 115m²
 • Perceeloppervlakte 178m²
 • Bouwjaar 1948
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 2
 • Aantal kamers 6
Neem contact op

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij

Gelegen aan de rand van Geleen, een recent gemoderniseerde woning met een ruime onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin heeft uitzicht op de groene weiden.

Al naar gelang de behoefte is de woning te gebruiken als levensloop bestendige woning, o.a. door de ruime opzet van de woonkamer met open keuken en de moderne badkamer op de begane grond.

De straten worden op dit moment vernieuwd met veel groen en ruime parkeer mogelijkheden.  Op de Webside van de Gemeente Sittard/Geleen is meer informatie te vinden.

De woning is voorzien

-Rolluiken,

-dubbel glas

-zonnepanelen op basis van een huurplan

-Airco met warmte wisselaar

Indeling:

Begane grond:

Door de voordeur komen we in de hal. Deze geeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping en de ruime woonkamer/keuken met maar liefs 65 m2 leefruimte. De woonkamer is voorzien van een fijne kiezelvloer. De open keuken heeft een ruim kookeiland en is van alle gemakken voorzien. Door de grote lichtkoepels komt er extra veel daglicht binnen. Aan de achterzijde is de luxe badkamer met ligbad, Douche en moderne wastafel .

Eerste verdieping:

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een mogelijkheid tot een tweede badkamer. Deze ruimte wordt nu gebruikt als wasruimte.  De verdieping beschikt over een tweede toilet.

Zolder:

De woning heeft een ruime zolder.

Kelder:

Tuin:

Een ruime onderhoudsvriendelijke tuin.  Zittend in de tuin kunt u genieten van de rust en het vele groen. De tuin en berging zijn via een achterom te bereiken.

 

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf opmeten of dit te laten doen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de evt gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten