Specificaties

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs 339.000,-
 • Adres Achter de Hoven 18
 • Plaats Berg en Terblijt
 • Type woning Hoekwoning
 • Woonoppervlakte 92m²
 • Perceeloppervlakte 308m²
 • Bouwjaar 1965
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 5
 • Aantal garages 1
Neem contact op

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN!

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij.

Deze recent gemoderniseerde en instapklare gezinswoning is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Berg en Terblijt, dat zich bevindt tussen Maastricht en Valkenburg aan de geul.

De woning heeft een kleurrijke voortuin met oprit en een poort naar de achtertuin. Via de achteringang heeft men toegang tot de garage. De royale achtertuin geeft in de toekomst evt de mogelijkheid tot een uitbouw.

Begane grond

Na binnenkomst via de voordeur, betreden we de hal, waar zich een nieuwe meterkast bevindt en de toegang tot een modern toilet. In de hal bevindt zich tevens de toegang tot de charmante keuken. Via de keuken komen we aan in de gezellige woonkamer, voorzien van sfeerhaard en lichte eiken vloer.

Eerste verdieping

De gang geeft toegang tot de eerste verdieping met drie slaapkamers en een moderne badkamer met tweede toilet.

Zolder

Deze is te bereiken via een vlizo trap en dient hoofdzakelijk als opbergruimte.

Kelder

De ruime kelder geeft de mogelijkheid voor opslag en eventuele wasruimte.

Garage

De ruime garage is opgedeeld in twee delen. De garage is met de auto te bereiken via de achterzijde. Deze weg is alleen bereikbaar voor bewoners.

De woning heeft de mogelijkheid tot verduurzaming volgens de huidige maatstaven.

Berg en Terblijt, een dorp midden in het Zuid-Limburgse heuvelland. Maastricht en Valkenburg aan de geul zijn te bereiken met de fiets binnen 15 min. Wandeld u graag?  In 5 minuten lopen staat u in het uitgestrekte wandelgebied met zijn typische mergelaccenten. Berg en Terblijt beschikt over een zeer goede busverbinding met Maastricht en Valkenburg aan de geul.

Note: Deze woning is opgemeten volgens de meetinstructie die gebaseerd is de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen, voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf opmeten of dit te laten doen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de evt gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten