Specificaties

  • Status Verkocht
  • Vraagprijs Verkocht
  • Adres Kruisstraat 8
  • Plaats Stein
  • Type woning Vrijstaande woning
  • Woonoppervlakte 264m²
  • Perceeloppervlakte 321m²
  • Bouwjaar 1953
  • Aantal slaapkamers 4+3
  • Aantal badkamers 1+1
Neem contact op

Woning; woonoppervlakte 264 m2.

Te koop in de dorpskern van Oud-Stein. Een charmant woonhuis met hoogwaardige afwerking en opmerkelijke ontwerp details. Een combinatie van semi- klassiek met modern, ontworpen in een absolute balans.

Het woonhuis is in 2000 + verbouwd naar de huidige maatstaven en als uitgangspunt is het ontworpen met een riant aantal m2 om fijn te leven en elkaar de ruimte te geven. Bij binnenkomst voel je meteen de warmte en hoe dit huis je omhelst. De charmante voordeur, die toegang geeft tot de warme moderne leef-keuken met een ruim kookeiland. De woonkamer is voorzien van een warme houten vloer en de alles brander zorgt in de wintermaanden voor een behaaglijke warmte.

In de zomer is buiten binnen en binnen buiten door de grote deuren en de schuifpui. Aan de keuken en woonkamer grenst de terras tuin die is voorzien van een Tarp. Ook hier laten de mooie ontwerp details zich zien. Of het nu de glasomzet in de hoek is of de hangende gashaard in de keuken. De vloerwarming zorgt voor een aangename temperatuur.

Op de eerste verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, waarvan één in gebruik is als de Walk in closet. De ramen aan de zonzijde zijn uitgevoerd met elektrische bedienbare screens. De Badkamer is een bijzonder ontwerp en uitzonderlijk door het mooie materiaal gebruik. Als we naar de tweede verdieping gaan zien we een ruimte van 45 m2. Dit kan de master bed room worden met een open badkamer met ligbad. Of…..

Als je voor het huis staat zie je niet de verassing die het perceel heeft, nm. een zelfstandig achterhuis. Het is uitermate geschikt voor dubbele bewoning, kantoor aan huis, verhuur of om in het achterhuis een B&B te openen.

Achterhuis; woonoppervlakte 90m2

Het achterhuis met eigen entree en eigen huisnummer bereikt men via de Carport. Binnen komen we in de gezellige woonkamer/keuken met veel daglicht toetreding. Op de begane grond is ook de badkamer en een eigen cv-installatie. Deze combiketel is uit 2019. Middels de trap komen we op de eerste verdieping met drie slaapkamers en er is ook nog een kleine vliering.

Carport en Tuin;

Het perceel is ommuurd en via de dubbele houten deur is de toegang tot de Carport, waar mogelijkheid is om te parkeren.Een groot gedeelte van de tuin is als onderhoudsvriendelijke terrastuin ingericht.  Het achterhuis heeft zijn eigen buiten ruimte.

 

Indeling:

Woning:

Kelder
– 2 ruime kelders, stahoogte

Begane grond
-Hal
-Ontvangstkamer/woonkamer
-Woonkamer
-keuken
-bijkeuken
-toilet

Eerste verdieping;
-Badkamer
-slaapkamers 4 respectievelijk 17,13,11 en 9 m2
Tweede verdieping
-grote semi zolder, mooie open ruimte,  afgewerkt en geïsoleerd, 40 m2

Achterhuis:

Begane grond.
-Badkamer met ligbad en douche
-Bijkeuken
-keuken
-Woonkamer

1e verdieping:
-Overloop
-3 slaapkamers. 14,8 en 9 m2
-Vliering

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten