Specificaties

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs
 • Adres Grefkenstraat 30
 • Plaats Brunssum
 • Type woning Twee onder een kap
 • Woonoppervlakte 90m²
 • Perceeloppervlakte 198m²
 • Bouwjaar 1905
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 7
 • Aantal garages 1
Neem contact op

90Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij,

Te koop in het door groen omgeven Brunssum in het stadsdeel Rumpen, met de Brunssummerheide op steenworp afstand. Centraal gelegen tussen Maastricht, Heerlen en Sittard.

Een recent geheel gerenoveerde twee onder een kap woning. De woning verkeerd in uitstekende staat en is instap klaar.
Twee slaapkamers, woonkamer met een sfeervolle houtkachel en openslaande deuren naar de gezellige terrastuin. Er is een voor- en achtertuin met aan de zijkant een eigen oprit voor twee auto’s en een garage. Kortom een woning met instant woongenot. Dus geen verbouwingen en geen geklus!

Indeling:
Kelderruimte voor provisie en opslag, te bereiken via de toiletruimte.

Begane grond:
Door de ruime hal met toegang tot het toilet komen we in de sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en een grote raampartij aan de voorzijde. In het oog springt meteen de schouw met houtkachel die niet alleen voor gezelligheid zorgt maar ook de energielasten laag houdt. Grenzende aan de eethoek zijn de openslaande deuren naar de tuin. De  begane grond is voorzien van een zeer fijne siergrind vloer in een moderne grijze tint.

Aan de rechterzijde treffen we de nieuwe inbouwkeuken. Deze is voorzien van alle moderne gemakken inclusief een vaarwasser. Door de tuindeur komen we ook weer in de achtertuin.

De achtertuin is onderhoudsarm en heeft veel privacy. De tuin is voorzien van een groot zonnescherm met een knik arm.

Eerste verdieping:
Via de ruime en goed lopende trap komen we op de overloop. Deze wordt door het grote raam van veel daglicht voorzien. Wat opvalt is de antieke houten vloer die nog meer sfeer toevoegt. In deze ruimte is op vernuftige manier bergruimte gecreëerd.
Door de centrale plaatsing van de airco profiteert het hele huis van de koele lucht in de zomer en warme lucht in de winter.Aan de achterzijde is de grote slaapkamer met dakkapel. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer, ook met een dakkapel.

De moderne lichte badkamer met o.a. regendouche en vloerverwarming maakt de verdieping meer dan compleet. Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

De garage is nu opgedeeld in twee delen. De achterzijde doet dienst als bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook is er ruimte voor extra ijskast en vriezer. De voorzijde is voor fietsen en/of overige opslag.

Note:
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten