Specificaties

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs
 • Adres Hemelrijk 8
 • Plaats Sibbe
 • Type woning Twee onder een kap
 • Woonoppervlakte 105m²
 • Perceeloppervlakte 217m²
 • Bouwjaar 1750
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal kamers 6
Neem contact op

 

IN VERBAND MET DE GROTE INTERESSE VOOR DEZE WONING KUNNEN WIJ VOORLOPIG GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN VOOR EEN BEZICHTIGING.

 

Deze woning wordt u aangeboden door Mert-K makelaardij.

Een verborgen pareltje in het kerkdorp Sibbe, op 15 minuten van Maastricht en 5 minuten van het pittoreske Valkenburg aan de Geul.

Een sfeervolle instapklare woning die met smaak en finesse is verbouwd! De voortuin, die ook als oprit dient geeft toegang tot de voordeur en de poort naar de achtertuin. De tuin aan de achterzijde van het huis geeft veel privacy. Op 1 minuut wandelen staat u midden in de Limburgse velden, grenzend aan de mooie bossen die aansluiten aan het natuurgebied, het Gerendal.

Deze charmante woning vindt zijn oorsprong in de opdeling van een boerenwoning. De woning is van omstreeks 1750 met een perceel oppervlakte van ca. 217 m² en een woonoppervlak van 105 m² De woning is verdeeld over 2 woonlagen, met eigen parkeerplaats.

Indeling:

Begane grond:

Via de voortuin met de parkeerplaats komt u bij de voordeur met daarnaast de poort naar de achtertuin.

Bij binnenkomst valt uw oog meteen op de prachtige, karakteristieke tegelvloer in de entreehal. De hal geeft toegang tot de gezellige woonkamer. De woonkamer heeft een mooie energiezuinige gashaard uit 2021. Deze gashaard zorgt gemakkelijk voor verwarming van de hele benedenverdieping. De houten vloer zorgt voor een landelijk gevoel in de woning.

Door de ruime doorgang vanuit de woonkamer kom je in de keuken met landelijke uitstraling, die is uitgerust met moderne inbouwapparatuur. Opvallend is de donkergrijze hardstenen tegelvloer. De openslaande deuren geven doorkijk naar de tuin.

Eerste verdieping:

Vanaf de centrale overloop bereikt u de ruime slaapkamer I aan de zijde, en slaapkamer 2 aan de achterzijde. Door de vele doorkijkjes blijft er contact met buiten en de mooie vergezichten. Op de eerste verdieping is een royale badkamer, met nog voldoende ruimte voor een evtueel ligbad.

De zolderverdieping:

Deze ruimte heeft een sfeervolle uitstraling en dient nu als slaapkamer met mooie lichtinval. De lichte sisal vloerbedekking, is in zeer goede staat.

Kelder:

De kelder is opgetrokken uit mergelsteen, en uitermate geschikt als wijnkelder!

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1750;

– Nieuwe daken in 2010/2015;

– Gelegen op eigen grond ca. 217m²;

– Woonoppervlakte ca. 105 m2, inhoud ca. 420m³;

– Eigen parkeerplaats in voortuin;

– De uitbouw van de woonkeuken en souterrain gerealiseerd in 2013;

– Groepenkast vervangen en deels elektra vernieuwd in 2022;

Note:

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

 

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Of heeft u vragen?

Neem contact op, wij helpen u graag verder
Sluiten
Sluiten